Duurzame inzetbaarheid Siemons Grondwerken


Siemons Grondwerken bestaat binnenkort 40 jaar. Destijds is Jack Siemons alleen gestart. In de tussenliggende jaren is het bedrijf gegroeid in klanten, activiteiten en medewerkers. Met veel inzet en betrokkenheid van iedereen is een stevige positie in de markt verworven.

Nu is het tijd om een verdere stap voorwaarts te gaan zetten. Om daarmee de medewerkers zo lang / zo duurzaam mogelijk in te blijven zetten bij Siemons Grondwerken. En te bezien of de volgende generatie zich in het ondernemerschap kan gaan ontwikkelen.

Om hier gedegen uitvoering  aan te geven, is besloten om ons te laten begeleiden door een externe adviseur. De heer Jessy van Susteren van New Target Vision BV zal ons hierbij gaan ondersteunen en adviseren.

Het project is ingezet onder de naam “Duurzame inzetbaarheid Siemons Grondwerken” waarmee de nadruk ligt op het betrekken van alle medewerkers ter bevordering van de individuele ambities en ontwikkelmogelijkheden en het begeleiden van werknemers naar het ondernemerschap. Vanuit het Europees Sociaal Fonds is er subsidie verleend voor dit project.

Duurzame inzetbaarheid Siemons Grondwerken

 

 

 

newtargetvision