TRANSPORT

Siemons Transport BV richt zich op het uitvoeren van diverse soorten transportwerkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw (GWW) sector. Onze werkzaamheden variëren van het vervoeren van allerlei bouw- en grondstoffen en bestratingsmaterialen tot het transport van klein en groot grondverzetmaterieel. Ons uitgebreide materieelpark bestaat uit knijperswagens en trekker-oplegger combinaties in de vorm van kiptrailers en diepladers. Hierdoor zijn wij goed in staat om transportklussen uit te voeren op zowel kleine als grote afstanden.

EEN GREEP UIT ONS WAGENPARK

Kippervrachtauto's met kraan

Kippervrachtauto’s met kraan

Heeft u een kraanauto nodig?
Dan bent u bij Siemons aan het juiste adres

Het laden, lossen en afvoeren van de meest uiteenlopende materialen is voor deze machines geen probleem. Onverhard terrein is ook geen enkele belemmering door 6×6-aandrijving. Deze auto’s zijn tevens te gebruiken voor o.a. aanvullen van wegbermen met een minimale breedte.

Trekker-opleggercombinaties

Deze combinaties zijn bij uitstek geschikt voor het grotere vervoer, van bulk tot stukgoed, wij doen het allemaal.

Wij zijn in staat om met onze semi-dieplader al het eigen materieel te vervoeren en doen dit ook voor derden. Grotere machines vervoeren we met onze 520 pk sterkte Volvo, kleiner materieel zoals kleine tractoren e.d. tot 6 ton vervoeren we met onze Mercedes-Benz BE combinatie.

WhatsApp Image 2019-05-24 at 12.34.51