Knijper- en containerwagens, kiptrailers en diepladers…
Siemons Transport BV richt zich op het uitvoeren van diverse soorten transportwerkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw (GWW) sector.

Onze werkzaamheden variëren van het vervoeren van allerlei bouw- en grondstoffen en bestratingsmaterialen tot het transport van grondverzetmaterieel. Ons uitgebreide materieelpark bestaat uit knijperwagens en trekker-oplegger combinaties in de vorm van kiptrailers en diepladers. Hierdoor zijn wij goed in staat om transportklussen uit te voeren op zowel kleine als grote afstanden.

Siemons Transport: Dieplader
b7885aea-f0e6-449f-bd9b-2a419774bf70 (1)

Kippervrachtauto's met kraan

Heeft u een kraanauto nodig?
Dan bent u bij Siemons aan het juiste adres

Het laden, lossen en afvoeren van de meest uiteenlopende materialen is voor deze machines geen probleem. Onverhard terrein is ook geen enkele belemmering door 6×6-aandrijving. Deze auto’s zijn tevens te gebruiken voor o.a. aanvullen van wegbermen met een minimale breedte.

Trekker-opleggercombinaties

Deze combinaties zijn bij uitstek geschikt voor het grotere vervoer, van bulk tot stukgoed, wij doen het allemaal.

Wij zijn in staat om met onze semi-dieplader al het eigen materieel te vervoeren en doen dit ook voor derden. Grotere machines vervoeren we met onze 520 pk sterkte Volvo, kleiner materieel zoals kleine tractoren e.d. tot 6 ton vervoeren we met onze Mercedes-Benz BE combinatie.

WhatsApp-Image-2019-02-01-at-11.32.50-768x1024

Afval laten afvoeren of container huren?

Siemons verhuurt regelmatig containers in allerlei soorten maten aan zowel bedrijven als particulieren in West-Brabant, Zeeland en Noord-Brabant. Middels deze containers kunnen verschillende soorten afval gescheiden afgevoerd kunnen worden. Denk hierbij aan grond, puin, bouw- en sloopafval, groenafval, (snoei)hout, boomstronken. U belt en wij regelen dat er een container bij u komt te staan. Na de klus halen wij de container weer op en ruimen de afvalstoffen op. En dat alles voor een scherpe prijs. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld goedkoop puin of bouwafval laten afvoeren. De kostprijs van de container is afhankelijk van de locatie, afmeting van de container en de soorten reststoffen die u wilt laten afvoeren.

Grondzeef
Ook kunnen wij een grondzeef op locatie plaatsen, zodat grond kan worden uitgezeefd van puin en andere reststoffen.

Weegbrug
U kunt ook uw reststoffen (puin, zand etc.) bij ons komen wegen op de weegbrug, waarna wij het afvoeren. Dit scheelt u in tijd en geld. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze weegbrug-service in het weekend. U kunt hiervoor het beste bellen om een afspraak te maken.

Verhuur van containers

Onze containers beschikken over de volgende maten: 

  • 6 m3 containers, uitgevoerd lage rand met deuren;
  • 12 m3 containers, uitgevoerd met deuren;
  • 24 m3 containers, uitgevoerd met deuren, en schuine voorzijde zodat gemakkelijk met autolaadkraan geladen kan worden;
  • 40 m3 containers, uitgevoerd met deuren;
  • Vloeistofdichte 18 m3 containers, voor het vervoer van vloeistoffen, slib en vervuilde stoffen;
  • Dichte zeecontainers, voor het verhuizen van stukgoederen of tijdelijk opslaan van spullen.