Transport


Siemons Transport B.V. richt zich op het uitvoeren van diverse soorten transportwerkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw (GWW)-sector. Onze werkzaamheden variëren van het vervoeren van allerlei bouw- en grondstoffen en bestratingsmaterialen tot het transport van klein en groot grondverzetmaterieel. Ons uitgebreide materieelpark bestaat uit knijperwagens en trekker-oplegger combinaties in de vorm van kiptrailers en diepladers. Hierdoor zijn wij goed in staat om transportklussen uit te voeren op zowel kleine als grote afstanden.


Kippervrachtauto’s met kraan

Heeft u een kraanauto nodig?
Dan bent u bij Siemons Grondwerken B.V. aan het juiste adres.

Het laden, lossen en afvoeren van de meest uiteenlopende materialen is voor deze machines geen probleem. Onverhard terrein is ook geen enkele belemmering door 6×6-aandrijving. Deze auto’s zijn tevens te gebruiken voor o.a. aanvullen van wegbermen met een minimale breedte.

Trekker-opleggercombinaties

Deze combinaties zijn bij uitstek geschikt voor het grotere vervoer, van bulk tot stukgoed, wij doen het allemaal. Wij zijn in staat om met onze semi-dieplader al het eigen materieel te vervoeren en doen dit ook voor derden. Grotere machines vervoeren we met onze 520 pk sterke Volvo, kleiner materieel zoals kleine tractoren e.d. tot 6 ton vervoeren we met onze Mercedes-Benz BE combinatie.

Contacteer ons voor de mogelijkheden!


Afval- en opslagcontainers

Van het renoveren van uw keuken tot het opfrissen van de tuin, een container komt altijd van pas.

U belt en wij regelen dat er een container bij u komt te staan. Na de klus halen wij de container weer op en ruimen de afvalstoffen op.

Onze containers beschikken over de volgende maten: 

  • 6 m3 containers, uitgevoerd lage rand met deuren
  • 12 m3 containers, uitgevoerd met deuren
  • 24 m3 containers, uitgevoerd met deuren, en schuine voorzijde zodat gemakkelijk met autolaadkraan geladen kan worden.
  • 40 m3 containers, uitgevoerd met deuren
  • Vloeistofdichte 18 m3 containers, voor het vervoer van vloeistoffen, slib en vervuilde stoffen.
  • Dichte zeecontainers, voor het verhuizen van stukgoederen of tijdelijk opslaan van spullen.


Weegbrug

Snel langsrijden? Ook particulieren kunnen bij ons komen wegen.

Sinds 2011 beschikken we over een weegbrug. De weegbrug is gemakkelijk op te rijden en bevindt zich tegenover is het kantoor waar u uw weegbon op kunt komen halen. De weegbrug is 3 meter breed en 16 meter lang. Ook het wegen van combinaties is mogelijk. Aarzel niet om te bellen, dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om te wegen.

De weegbrug weegt op 20 kg nauwkeurig tot een maximum van 60 ton.


Gladheidbestrijding

Wij bieden oplossingen om uw parkeerplaats, toegangswegen en werven begaanbaar te houden tijdens de koude wintermaanden.

Door flexibele inzet van onze machines en mensen kunnen we snel omschakelen om de gladheid op verschillende manieren te bestrijden. Denkt u hierbij aan sneeuwvrij maken door middel van sneeuwschuiven, en gladheid te bestrijden door het strooien van zout. Dit doen wij met verschillende combinaties, variërend van auto’s tot vrachtwagens en kleine laadschoppen tot grote tractoren.

Door de veelzijdigheid van ons machinepark en enthousiaste medewerkers, is geen klus ons te groot.


Transport nodig?

Neem gerust contact met ons op om te vragen wat de mogelijkheden zijn.
We staan 24/7 voor u ter beschikking!