RIOLERING LEGGEN

Wij leggen riolering aan in allerlei terreinen. Voor goede afwatering of drainage kunt u dan ook bij Siemons terecht. Wij leggen de riolering aan voor zowel bedrijven als particulieren. We voeren rioleringswerkzaamheden in allerlei situaties uit, van nieuwbouw tot herstel- en vervangingswerkzaamheden van woningen of bedrijventerreinen. Voor de aanleg van riolering komen wij graag langs voor het bespreken van uw wensen en de mogelijkheden. Wij beschikken over een groot assortiment aan rioleringsmaterialen, zoals onder andere PVC, buizen en kolken.

Ook bieden wij hulp bij verstopping of wateroverlast van uw riolering door middel van riooldetectie. We maken hierbij gebruik van camera inspectie. Hierdoor kunnen wij het probleem in kaart brengen en de verstopping of wateroverlast voor u oplossen. Op basis van het probleem kan gekozen worden om het riool te herstellen, te vervangen of nieuwe riolering aan te leggen.

Naast rioleringswerkzaamheden leggen wij ook bestrating aan voor bedrijven en particulieren om het geheel netjes af te ronden. Met ons materieel, laserapparatuur en vakmanschap zijn wij in staat om allerlei terreinen tot een net geheel te bestraten. Denk hierbij aan het leggen van bestrating in uw tuin, terras, plein, oprit of uw bedrijfsterrein. Bekijk onze pagina voor de bestratingsmogelijkheden.

Bekijk tot slot onze Facebookpagina en LinkedInpagina voor onze actuele werkzaamheden.

EEN GREEP UIT DE PRAKTIJK

Siemons Werkzaamheden Fijnaart

Per situatie wordt gekeken naar hoe de riolering het best kan worden aangelegd. Nadat de riolering is aangelegd, wordt deze netjes afgewerkt. Wij zijn tevens in staat om bestrating aan te leggen naar uw wensen.

Met onze grondzuigwagen zijn wij tevens in staat om grond in moeilijk bereikbare plaatsen weg te zuigen, zoals bijvoorbeeld tussen kabels en leidingen. Hierdoor is schadeloos graven mogelijk.

Wij leggen ook infiltratiekratten aan. Dit zijn ondergrondse bodeminfiltratievoorzieningen die overtollig regenwater kunnen opvangen en dit langzaam afgeven aan het grondwater. Door de infiltratiekratten treedt minder droogteschade, bodemdaling en verzilting op. Doordat de infiltratiekratten bovengronds geen ruimte innemen, is dubbel grondgebruik mogelijk. De infiltratiekratten komen in verschillende afmetingen en kunnen bijvoorbeeld toegepast worden in tuinen, onder wegen, sportvelden, parkeergarages en woningen.

Infiltratiekratten
Siemons Werkzaamheden Fijnaart

Door ons uitgebreide machinepark bestaande uit o.a. mini- en midigravers, variërend van 1,1 t/m 20 ton wegende graafmachines, is er voor ieder werk wel een passende machine te vinden.