GLADHEIDBESTRIJDING

Last van gladheid? Of wil je graag (preventief) je privé of zakelijke terrein bewapenen tegen het winterse weer? 

In de wintermaanden kunnen wij worden ingeschakeld voor gladheidbestrijding in de vorm van sneeuw schuiven en zout strooien.

Door flexibele inzet van onze machines en mensen kunnen we snel omschakelen om de gladheid op verschillende manieren te bestrijden. Wij bieden oplossingen om uw parkeerplaats, toegangswegen en werven begaanbaar te houden tijdens de koude wintermaanden. Denkt u hierbij aan sneeuwvrij maken door middel van sneeuwschuiven, en gladheid te bestrijden door het strooien van zout.

EEN GREEP UIT ONZE MACHINEPARK

Gladheidsbestrijding

Gladheidbestrijding doen wij met verschillende combinaties, variërend van auto’s, tot vrachtwagens, en kleine laadschoppen tot grote tractoren. Door de veelzijdigheid van ons machinepark en onze enthousiaste medewerkers, is geen klus ons te groot.

Voor alle strooi- en schuifwerkzaamheden op wegen, industrie- en bedrijfsterreinen en op locatie bij particulieren, kun je ons altijd bereiken op +31 (0)165 – 365685.

Zelf actief met gladheidbestrijding aan de slag?
Haal dan jouw zak strooizout bij ons af (vanaf 20 kg/zak)!

Jeep met sneeuwschuif en zoutstrooier

VLOOTSCHOUW GLADHEIDBESTRIJDING

Tijdens de jaarlijkse vlootschouw worden onze strooiers en schuivers gepast en gecontroleerd op onze voertuigen voorafgaand aan het strooiseizoen. Zie hieronder het filmpje van de Provincie Noord-Brabant over deze voorbereidingen: