CULTUURTECHNISCHE WERKEN

Met ons uitgebreide machinepark zijn wij in staat om verschillende cultuurtechnische werkzaamheden uit te voeren. Ons wagenpark bevat grote en kleine tractoren uitgerust met verschillende werktuigen. Met onze mobiele graafmachines is het maaien van sloten middels een maaikorf geen enkel probleem.

Ook snoeiwerkzaamheden en het verwijderen van groenafval of zaagwerk kunt u bij ons terecht. Denk hierbij ook aan het ophalen van groenafval, maaien, etc. Wij bieden hierin tevens containerservice en ontzorgen we u daarin in het transport en ontdoening van het afval.

EEN GREEP UIT ONS MACHINEPARK

Case MX135 met grondkar

De tractor is een onmisbaar voertuig in de landbouw, maar ook op bouwplaatsen veel te vinden. Wij beschikken over verschillende tractoren met bakken. Contacteer ons gerust om te vragen naar de mogelijke toepassingen bij Siemons.

Kilveren

Haal het maximale uit jouw landbouwgrond door te zorgen voor goede afwatering!

Met onze kilverdozer zijn wij in staat om efficiënt grond te verzetten en te egaliseren. Wij meten het perceel in met GPS, waarna we een optimaal ontwerp maken. Door de landbouwgrond te kilveren, wordt de grond gelijkmatig verdeeld zodat er goede waterafvoer ontstaat.

Kilveren
Containerauto

Ophalen van groenafval

Siemons verhuurt regelmatig containers in allerlei soorten maten aan zowel bedrijven als particulieren, waarmee verschillen soorten afval gescheiden afgevoerd kunnen worden. Denk hierbij aan grond, puin, bouw- en sloopafval, groenafval, (snoei)hout, boomstronken.  U belt en wij regelen dat er een container bij u komt te staan. Na de klus halen wij de container weer op en ruimen de afvalstoffen op.

Bekijk onze containerservice voor meer informatie.