Baggeren gracht Camping Zonneland

Grondwerken

Onze specialisatie ligt in grondwerken.

Jarenlange ervaring is opgedaan in grondwerken met aanleggen en onderhouden van tal van projecten in de GWW-sector. Hierdoor beschikken we over expertise en kunde om uiteenlopende grondwerkzaamheden uit te voeren. Denk hierbij aan het zelfstandig uitvoeren van verschillende infrawerken, onder andere bestaande uit riolerings- en bestratingswerken.

  • In opdracht van: overheidsinstellingen, bedrijven en particulieren
  • Project-ontzorging van A tot Z.
  • Verhuur van materieel & personeel + projectbeheer

Goed voor een grondige samenwerking

Met ons uitgebreide materieelpark en vakkundig en allround personeel, dat voortdurend wordt bijgeschoold, staan wij voor u ter beschikking.

Wij kunnen meerdere elementen van een project combineren in de uitvoering, met 1 aanspreekpunt  in de coördinatie daarvan.

Dit betekent voor u duidelijkheid in de organisatie, weinig of geen onderaannemers, werkzaamheden uitgevoerd conform uw wensen en de zekerheid van een kwalitatief uitstekend product tegen schappelijke kosten.

Controle

1 aanspreekpunt met controle over het gehele project

Flexibele werkwijze

Middels onze flexibiliteit denken wij mee in een oplossing die het beste past.

Vakmanschap

Met meer dan 35 jaar aan ervaring in grondwerken & transport

Kwaliteit

Wij zijn gecertificeerd voor:
ISO 9001:2015, VCA-P, CO2-prestatieladder & Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

Welke diensten bieden wij?

Foto-grondwerken-2-1024x614

Alles voor graafwerk

Door ons uitgebreide machinepark bestaande uit o.a. mini- en midigravers, variërend van 1,1 t/m 20 ton wegende graafmachines, is er voor ieder werk wel een passende machine te vinden.​

Deze graafmachines kunnen snel getransporteerd worden. Ook lange afstanden zijn geen probleem met een vrachtwagen en dieplader. De verschillende opzetstukken zoals o.a. graafbakken, slofhakken, palletvorken en sorteergrijper maakt de mobiele kraan tot een veelzijdige machine. Het maaien van sloten is met een maaikorf geen probleem voor deze kranen.