GRONDWERKEN

Jarenlange ervaring is opgedaan in het grondwerken met het aanleggen en onderhouden van tal van projecten in de GWW-sector. Hierdoor beschikken we over de expertise en kunde om uiteenlopende grondwerkzaamheden uit te voeren voor bedrijven, particulieren en overheidsinstellingen. Denk hierbij aan het verzetten van grond, ophogingen, aanvullen, nivelleren, levelen, rioleringswerkzaamheden etc.

Ons uitgebreid materieelpark en deskundig personeel, dat voortdurend wordt bijgeschoold, staan voor u ter bescihkking. Een projectleider coördineert de diverse werkzaamheden. Dit betekent voor u duidelijkheid in de organisatie, weinig of geen onderaannemers, werkzaamheden uitgevoerd conform uw wensen en e de zekerheid van een kwalitatief uitstekend product tegen schappelijke kosten. Wij werken met de KLIC-app en kunnen voor aanvang van de graafwerkzaamheden KLIC-meldingen uitvoeren, indien gewenst.

EEN GREEP UIT ONS MACHINEPARK

art-2.70965915-500x375-mobiele-graafmachine-doosan-dx140w

De mobiele graafmachine: veelzijdig en flexibel.

Deze kranen kunnen snel getransporteerd worden. Ook lange afstanden zijn geen probleem met een vrachtwagen en dieplader. Mobiele kranen zie je overal; op veel bouwplaatsen staat er wel één. De verschillende opzetstukken zoals o.a. graafbakken, slofhakken, palletvorken en sorteergrijper maakt de mobiele kraan een veelzijdige machine. Het maaien van sloten is met een maaikorf geen probleem voor deze kranen.

Rupsgraafmachines

Door ons uitgebreide machinepark bestaande uit o.a. mini- en midigravers, variërend van 1,1 t/m 20 ton wegende graafmachines, is er voor ieder werk wel een passende machine te vinden.

De kleinste minigraver kan met zijn breedte van 70 cm zelfs in de kleinste ruimtes werk verrichten. Onze machines kunnen indien gewenst uitgerust worden met diverse hulpstukken zoals sloophamer/boor en trilblok. Verder staan deze machines ieder op een eigen auto, zodat tussendoor verplaatsen absoluut geen probleem is.

Foto-grondwerken-2-1024x614
Grondverzet West Brabant

Grond zeven

Met onze zeefbak aan de mobiele kraan kunnen we gemakkelijk kleine partijen grond uitzeven!

We beschikken daarnaast ook over een grotere zeef die op locatie geplaatst kan worden om grond te zeven, dit is mogelijk op aanvraag.

GPS ondersteuning

Ter aanvulling biedt Siemons onder meer GPS ondersteuning in landmeetkundige werkzaamheden. Denk hierbij aan onder andere: 3D situatie metingen, inclusief dwars- en lengteprofielen, uitzetten en aansturen van maatvoering, oeveelheidbepaling en revisiemetingen.

gps
Ahlmann met levelbord

Laadschoppen/loaders en zwaaiers

Onze laadschoppen zijn zeer divers inzetbaar. Zo beschikken we over laadschoppen van 200 tot wel 2500 liter bakinhoud. De Knikmops kan op klein gebied ingezet worden en past door smalle gangen. De grote Volvo met een bakinhoud tot 2500 liter kan worden ingezet in grotere werkzaamheden.

De veelzijdige laadschop kan ingezet worden voor talloze dingen, denk aan het vegen van parkeerplaatsen of industrieterrein, laden van bijvoorbeeld zand of aanrijden van kuilen.

Diverse uitrustingsstukken:

  • Schudbak
  • Riek
  • Stenentrommel
  • Levelbord
  • Dubbelafschot lasers met machine-ontvanger voor precies afmeten
  • Palletvorken incl. hulpstuk voor het leggen van rijplaten
  • Zuignap voor het leggen van stelconplaten