Grondwerken


Jarenlange ervaring is opgedaan in het grondwerken met het aanleggen en onderhouden van tal van projecten in de GWW-sector. Hierdoor beschikken we over de expertise en kunde om uiteenlopende grondwerkzaamheden uit te voeren voor bedrijven, particulieren en overheidsinstellingen. Denk hierbij aan het verzetten van grond, ophogingen, aanvullen, nivelleren, rioleringswerkzaamheden etc.

Met een uitgebreid materieelpark en deskundig personeel, dat voortdurend wordt bijgeschoold, staan ter beschikking. Een projectleider coördineert de diverse werkzaamheden. Dit betekent voor u duidelijkheid in de organisatie, weinig of geen onderaannemers, werkzaamheden uitgevoerd conform uw wensen en de zekerheid van een kwalitatief uitstekend product tegen schappelijke kosten.


Welke diensten verzorgen wij?

Naast aannemingen van civiele werkzaamheden en verhuur van grondverzetmachines en transportvoertuigen, bieden wij een groot aantal producten aan variërend van verschillende soorten grondstoffen tot bestratingsmaterialen. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar voor het strooien en het uitvoeren van schuifwerkzaamheden op wegen, industrie- en bedrijfsterreinen en bij particulieren. Ook is Siemons Grondwerken BV het adres voor alle calamiteiten in de civiele sector.

Door middel van ons uitgebreide machinepark en ons ervaren personeel zijn wij in staat om een praktische oplossing voor ieder project te bedenken. Wij bieden onze producten en diensten aan bedrijven, particulieren en overheidsinstellingen in Midden- en Zuid-Nederland en België.


Waarom Siemons?

  • Een betrouwbare partner met meer dan 30 jaar ervaring
  • Kwaliteit, behulpzaamheid en veiligheid
  • Uitgebreid machinepark en een enthousiast team
  • ISO 9001 & VCA-P gecertificeerd

Lees meer over wat Siemons voor u kan betekenen:

Informeer gerust naar onze mogelijkheden:
  Bel ons: 0165-365685
 Stuur ons een bericht: info@jacksiemons.nl