Woonrijp maken nieuwbouwwijk CPO Rozenakker Nispen
Grondwerken

Dankzij ons uitgebreide machinepark zijn wij in staat om uiteenlopende werkzaamheden in het grondverzet uit te voeren. Denk hierbij aan het verzetten van grond, ophogingen, aanvullen, nivelleren, rioleringswerkzaamheden etc.

Transport

Ons uitgebreide wagenpark bestaande uit knijperwagens, trekker-oplegger combinaties in de vorm van kiptrailers en diepladers. Wij verhuren tevens containers en beschikken over een weegbrug, waarvan ook particulieren gebruik kunnen maken.

Calamiteiten

Wij worden geregeld ingeschakeld voor calamiteiten. Schakel ons in voor: Assistentie bij drugsdumpingen, stormschades, saneringswerkzaamheden, reinigingswerkzaamheden, gladheidbestrijding en extra inzet van mens en materieel

Sloopwerkzaamheden

Door ons uitgebreide machinepark is Siemons gespecialiseerd in het verzorgen van allerlei sloopwerkzaamheden, van groot tot klein. Schakel gerust ons advies in met betrekking tot jouw situatie.

Gladheidbestrijding

Door flexibele inzet van onze machines en mensen kunnen wij snel omschakelen om de gladheid op verschillende manieren te bestrijden. Wij bieden oplossingen om uw parkeerplaats, toegangswegen en werven begaanbaar te houden tijdens de koude wintermaanden.

Containerauto
Cultuurtechnische werkzaamheden

Met ons uitgebreide machinepark zijn wij in staat om verschillende cultuurtechnische werkzaamheden. Denk hierbij aan het ophalen van groenafval, maaien, etc. Wij bieden hierin tevens containerservice en ontzorgen we u daarin in het transport en ontdoening van het afval.

Grondstoffen

Wij zijn in staat om partijen zand en grind te leveren naar gelang de gewenste hoeveelheid. Denk hierbij aan: ophoogzand, teelaarde (zwarte grond), gebroken puin, brekerszand, paardenbakzand (M3c-zand) en gele grond. Alle gewenste hoeveelheid kunnen worden afgehaald of bezorgd worden op locatie. Wij leveren ook aan particulieren.

Aanleg voorrangsrotonde Halsteren
Bestrating

Met nieuwe of gebruikte materialen ontzorgen wij zowel bedrijven als particulieren in volledige bestratingen. Middels eigen materieel, laserapparatuur en vakmanschap zijn wij in staat om opritten, terassen, bedrijfsterreinen, pleinen en tuinen tot een net geheel te bestraten. Wij leveren tevens allerlei soorten bestrating en grondstoffen naar wens, van kinderkoppen tot tegels, klinkers en verschillende soorten zand.

fvalcontainer en container huren
Containerverhuur

Siemons verhuurt regelmatig containers in allerlei soorten maten aan zowel bedrijven als particulieren, waarmee verschillen soorten afval gescheiden afgevoerd kunnen worden. Denk hierbij aan grond, puin, bouw- en sloopafval, groenafval, (snoei)hout, boomstronken. De container wordt geplaatst, opgehaald en het afval wordt voor u afgevoerd. Van A tot Z ontzorgd.

Siemons Werkzaamheden Fijnaart
Riolering

Voor goede afwatering of drainage kunt u ook bij Siemons terecht. Wij verzorgen de riolering voor zowel bedrijven als particulieren, nieuwbouw of herstel- en vervangingswerkzaamheden van woningen of bedrijventerreinen.

Loonwerk

Wij voeren verschillende loonwerkzaamheden uit. Afhankelijk van de situatie kunnen we verschillend materieel inzetten, waaronder tractors met grondkarren of shovels. Denk hierbij aan kilveren, egaliseren…

Siemons Grondwerken
Slotenonderhoud

Wij voorzien ook in de onderhoud van sloten en het aanwerken van bermen. Met onze jarenlange ervaring en de veelzijdigheid van ons machinepark zijn wij in staat om in verschillende soorten situaties deze werkzaamheden te verzorgen.

Caravan of camper wegen op weegbrug
Weegbrug

Zowel bedrijven als particulieren kunnen handig gebruik maken van onze weegbrug. De weegbrug is gemakkelijk op te rijden en staat tegenover het kantoor, waar je je weegbon kunt ophalen. De weegbrug is 3 meter breed en 16 meter lang. Ook het wegen van combinaties is mogelijk bij ons. De weegbrug weegt vanaf 20 kg nauwkeurig tot een maximum van 60 ton.

Verkoop

Wij bieden verschillende soorten grondstoffen, nieuwe en gebruikte bestratingsmaterialen aan. Denk hierbij aan teelaarde (zwarte grond), paardenbankzand (M3c-zand), ophoogzand, betonstraatstenen, gebakken klinkers, kinderkoppen, troitterkolken, strooizout, PVC materialen, etc. Ook te bezorgen op locatie.

Contacteer ons voor de mogelijkheden