Siemons: Uw adres voor Grondverzet in West Brabant

Met onze jarenlange ervaring in het grondverzet, gemotiveerd personeel en een uitgebreide machinepark staat Siemons bekend als een standvastige en betrouwbare partner in de grond-, weg- en waterbouwsector in West Brabant.

GRONDVERZET WEST BRABANT: ZAKELIJK EN PARTICULIEREN

Inmiddels is Siemons uitgegroeid tot een onderneming die zich specialiseert in grondverzet en transport in de GWW, in zowel aangenomen werken als in de verhuur. Middels ons machinepark zijn wij in staat om uiteenlopende werkzaamheden uit te voeren zoals kraanwerk, loonwerk, transport, sloopwerken, riolerings- en bestratingswerkzaamheden, cultuur technische werkzaamheden, grondstoffen, containerverhuur, calamiteiten en gladheidbestrijding.

Bekijk deze pagina voor meer informatie over onze diensten. Naast de aanneming en verhuur van grondverzetmachines en transportvoertuigen, biedt Siemons een divers aantal producten aan. Deze producten variëren van verschillende soorten grondstoffen tot allerlei bestratingsmaterialen.

Grondverzet West Brabant
Asfaltonderhoud Rucphen

Door onze ligging in het grensgebied is Siemons een bekende in de regio’s West Brabant, Zeeland en Antwerpen. Onze projecten verdelen zich daarom over België en Zuid-Nederland. Onze opdrachtgevers variëren van overheidsinstanties en bedrijven tot particulieren en verenigingen.

Wij werken regelmatig samen met verschillende partijen waaronder stratenmakers, transport-, grondverzet- en bouwbedrijven. Bekijk onze Facebookpagina en LinkedInpagina voor onze recente projecten.

GRONDVERZET WEST BRABANT: WAAROM SIEMONS

34 JAAR

Aan ervaring en vakmanschap in het grondverzet en transport met behulp van gekwalificeerd en allround inzetbaar personeel

KWALITEIT

Wij beschikken over de certificaten van ISO 9001, VCA-P, de CO2-prestatieladder en Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO).

FLEXIBELE WERKWIJZE

Met behulp van onze ervaring en gemotiveerd personeel denken wij graag mee in de oplossing voor ieder project.

BREED INZETBAAR

Door de veelzijdigheid van ons machinepark en enthousiaste medewerkers, is geen klus ons te groot.