In samenwerking met Brabants Landschap, gemeente Roosendaal, Pollux en Camping Zonneland hebben we het historische water uit de vorige eeuw hersteld op Zonneland bij Nispen.

Opdrachtgever: Brabants Landschap, gemeente Roosendaal, Pollux en Camping Zonneland

Locatie: Zonneland

Uitvoering: Begin 2019 – eind 2019

Siemons Grondwerken B.V. heeft de laatste werkzaamheden van het project “ baggeren en herprofileren van de historische gracht” in Nispen afgerond. Het project is gerealiseerd in samenwerking met de eigenaren van de gracht (Camping Zonneland en Pollux BV), Brabants Landschap en de gemeente Roosendaal.

Het project is ten volle tevredenheid van alle partijen opgeleverd.

Baggeren
0165-365685
info@jacksiemons.nl

Middels het project hebben we het historische water uit de vorige eeuw hersteld, welke in de jaren zestig nog gebruikt werd voor zwemlessen. Door het baggeren is het historische water gezuiverd en weer hersteld in al zijn glorie.

Het water loopt een groot stuk door op Camping Zonneland aan de andere kant van de Kerkweg. Met onder andere een speciale boot hebben we het water uitgediept. Doordat de boot al het slib van de bodem duwt naar één kant, kon het slib door onze graafmachines in een depot worden opgeslagen.

Bij vragen over dit project of andere werkzaamheden kunt u contact opnemen met ons via 0165-365685 of info@jacksiemons.nl

Bekijk andere projecten